Tiszta Tudatosság csomagok

Szeretnéd önbizalommal, magabiztosan élni és élvezni az életet?
Vannak céljaid, csak nem tudod, hogyan érd el?
Szeretnéd, hogy a kapcsolataidban megbecsüljenek, tiszteljenek?
Keresed az életedben lévő dolgokra a válaszokat – mi miért történt?

A Tiszta Tudatosság csomagok neked szólnak, ha úgy érzed, hogy elakadtál és változásra, motivációra, megértésre vágysz, illetve, ha szeretnéd elengedni a félelmeket, a megfelelési kényszert.

Vagy ha már önfejlesztő, önismereti úton jársz, amihez jól jönne a támogatás, az iránymutatás, akkor ez a te lehetőséged!

Minden kérdésedre, problémádra segítséget és válaszokat kapsz, és bevált, jól működő eszközöket tanulsz meg alkalmazni a céljaid elérése és jóléted megteremtése érdekében!

Szeretnéd önbizalommal, magabiztosan élni és élvezni az életet?
Vannak céljaid, csak nem tudod, hogyan érd el?
Szeretnéd, hogy a kapcsolataidban megbecsüljenek, tiszteljenek?
Keresed az életedben lévő dolgokra a válaszokat – mi miért történt?

A Tiszta Tudatosság csomagok neked szólnak, ha úgy érzed, hogy elakadtál és változásra, motivációra, megértésre vágysz, illetve, ha szeretnéd elengedni a félelmeket, a megfelelési kényszert.

Vagy ha már önfejlesztő, önismereti úton jársz, amihez jól jönne a támogatás, az iránymutatás, akkor ez a te lehetőséged!

Minden kérdésedre, problémádra segítséget és válaszokat kapsz, és bevált, jól működő eszközöket tanulsz meg alkalmazni a céljaid elérése és jóléted megteremtése érdekében!

Eddig tudsz jelentkezni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Bármilyen nehéz helyzeteket éltél vagy élsz át, tudsz az életedben lévő dolgokon változtatni. Semmi sem véletlen. Megértem, hogy ha ezt most nem így gondolod. De a Tiszta Tudatosság csomag segít neked, hogy te is higgy magadban és felfedezd magadban azt az erőt, amivel képes vagy olyanná formálni az életed, ahogyan jól érzed benne magad!

A tudatosság, az önbizalom, az önelfogadás, a tudatos teremtés tanulható és a sikerhez vezető kulcs!

17 év szakmai tapasztalatból tudom, hogy sosem késő elkezdeni. Egyszerűen a kor nem számít, mert akárhány évesek is vagyunk, mindig boldogságra vágyunk.

Azt hiszem, az egyik legjobb döntés volt, hogy csatlakoztam a VIP csoporthoz. (pedig sokáig vaciláltam. 🙂 ) Sok kérdés volt bennem, hogy merre induljak, mit tegyek. Ezek mind megválaszolásra kerültek! De, ami még talán ennél is jobb, hogy olyan megértést és technikát kaptam, amivel végre el tudom érni céljaimat. Aminek kifejezetten örülök, hogy nagyobb lett az önbizalmam és az önbecsülésem!
Esztinek jó hangulatúak és nagyon tisztán érthetőek az előadásai és mindig van benne történet, ami a való életben szemlélteti az egészet.

Horváth Anita (fotós)

Egy út van szerintem, a folyamatos önismeret, önreflexió. Számomra nagy inspirációt ad ehhez a VIP csoport, mindezt úgy, hogy meghagyja a szabadságomat, mert eszközöket ad. Kifejezetten szeretem az életből hozott példákat, eseteket! Mindig pont jókor jön egy előadás, egy meditáció, egy Tiszta Tudatosság kártya. Szóval szépen segít az utamon.

Godó Anna (mentálhigiénés szakember)

Ahogy elkezdesz önismerettel és tudatossággal foglalkozni:

 • nő az önbizalmad,
 • nem aggódsz annyit,
 • meg mered lépni azokat a dolgokat, amiket már halogatsz egy ideje,
 • ki mersz állni magadért,
 • elkezded elfogadni, szeretni magad,
 • megérted, hogy mik a fizikai dolgok mögötti lelki okok és hogyan tudsz ezeken változtatni,
 • minőségileg átalakulhatnak a kapcsolataid, fizikai egészséged, anyagi helyzeted.

Ezek után minden sokkal könnyebben, motiváltabban megy, és mondhatnád, hogy szerencsésen alakul, de nem a szerencsének, hanem magadnak köszönheted. A tudatosságnál, a tudatos teremtésnél és az önismeretnél nincs jobb választás!

Gondolj bele, mi lett volna, ha már előbb elkezded az önismeretet, a tudatosságot, és nem kellett volna annyi csalódáson és küzdelmen keresztül menned?

A Tiszta Tudatosság csomagok segítségével pontosan meglátod, hogy mi miért történt az életedben, és hogyan tudod elkerülni a nehézségeket, pofonokat, és elérni a céljaidat. Önbizalmad, belső erőd, önértékelésed növekszik. Megérted a tudatalatti és a lélek működését. Ehhez egy fontos kulcs van: a tudatosság az önismereten át. Ezt a tudást adom a kezedbe.

Szeretettel üdvözöllek!

Bodor Eszter vagyok, a Tiszta Tudatosság módszer megalapítója, ThetaHealing Instruktor, Kineziológia Oktató és Tanácsadó, feleség és édesanya.

2005 óta segítem az embereket önismereti és életvezetési előadásokkal, workshopokkal, tanfolyamokkal és egyéni konzultációkkal.

hivatásom az életfeladatom fontos része. 9 éves koromban találkoztam először a segítségnyújtással és a kineziológiával, ami nagy biztonságot és támogatást adott a családban történt haláleset feldolgozásában. 19 éves korom óta pedig már tudatosan ezen az úton járok, képzem magam és segítem a hozzám fordulókat. (Professzionális Kineziológia képesítések, ThetaHealing oktatói jogosultság, bölcsészkari diploma, egészségügy – természetgyógyászati oklevelek.)

Célom és hivatásom, hogy megtanítsam neked, hogy képes vagy tudatosan teremteni az életed, megismerni tudatalattid, lelked működését, és képes vagy blokkjaidat, korlátaidat elengedni, és megteremteni a számodra vágyott célokat. Mindent, amit szeretnél!

Tarts velem és megmutatom. 🙂

Válaszd a Tiszta Tudatosság csomagok egyikét, és legyél Te is tudatos teremtője és boldog főszereplője a saját életednek!

Mit kapsz a Tiszta Tudatosság csomagoktól?

Pontos útmutatást, megértést, segítséget problémáid megoldásához. Mindenkinek a saját problémája nagy feladat, de megmutatom, hogyan találod meg a kulcsokat, az erőt a megoldáshoz.

Ezáltal egyre nagyobb biztonságban érzed magad a világban, mert megtapasztalod, hogy van hatásod az életed alakulására, bármilyen is a külvilág.

A Tiszta Tudatosság csomagokban az önfejlesztő előadásokat, gyakorlatokat és meditációkat találsz, amelyek egyértelműen felépítve segítenek téged az önismereti utadon.

És ne feledd, itt vagyok én is és kérdésedet felteheted.

Ezekhez az anyagokhoz egyből hozzáférsz:

Kinek ajánlom a Tiszta Tudatosság csomagokat?

 • Annak, aki szeretné megérteni, hogy mi miért történt és történik az életében
 • Annak, aki el szeretné engedni a túlzott félelmeit és aggodalmait
 • Aki vágyik a biztonságra
 • Annak, aki változásra vágyik
 • Annak, aki szeretné elfogadni és szeretni magát
 • Olyan embereknek, akik szeretnék megteremteni és megengedni maguknak a bőséget, jólétet és azt az életet, amiben boldogok
 • Önismereti vagy leendő önismereti szakembereknek, akik szeretnék tudásukat bővíteni, fejleszteni
 • Neked ajánlom, ha szeretnél rájönni a fizikai elakadások mögötti lelki okokra
 • Annak, aki már az önismeret útján jár, de vannak még kérdései, elakadásai
 • Vagy aki még magasabb szintre szeretné emelni a tudatosságát, önfejlesztését

Visszajelzések

Kedves Eszter!
A legjobb ajándék magamnak, hogy jelentkeztem a kurzusodra, az első előadás is nagyon megfogott, mindig van egy-egy gondolat, ami nagyon betalál nálam. Remélem a következő napokban sikerül elmélyednem az aktuális témában. Nagyon szeretem a relaxációkat! 😊
Cs.

Azt hittem nem lehet fokozni, de ez az előadás is nagyon nagyon – a jó nem megfelelő szó – ráébresztő, szemfelnyitó volt! Nagyon sajnáltam, hogy idő előtt ki kellett lépnem, de többször vissza fogom nézni! Nagyon sok dolgom van ezzel is! Köszönöm! 😊

Sz.

Kedves Eszter!
Nagyon örülök ennek az új programnak, már jelentkeztem is a VIP csoportba a 4 hónaposra!
Gondolkoztam pár órácskát, hogy mit tegyek (az anyagiak miatt), de úgy döntöttem, megérdemlem!
Tavaly ősszel is a legjobb meglepetés volt magamtól , hogy beneveztem a 3 hónapos tanfolyamra. Igazi ajándék volt, feltöltődve kezdhettem el az új évet.

Anna

Rengeteget tanultam, zseniálisan van összeállítva a program! Elmélyültem mindhárom témában.
Nagyon jól jött az 5 napos ingyenes önszeretet programod!
És úgy gondolom, hogy ez a legújabb méltó folytatása.
Szóval itt vagyok újra, készen állok, kérlek vezess, taníts, mind azt eddig is tetted. Őszintén, tiszta szeretettel!

Lilla

Bónusz és ajándék kedvezmények

A Tiszta Tudatosság csomagok előadásai, anyagai a VIP online csoportban hangzottak el. Minden csomag önmagában teljes és átfogó ismeretet ad az adott témáról, gyakorlati útmutatókkal, előadásokkal, meditációkkal és Tiszta Tudatosság kártya üzenet videókkal.

Minden csomag tartalmaz legalább 4 előadást, 4 Tiszta Tudatosság kártya üzenetet, rövidebb – hosszabb meditációkat és a mindennapokhoz gyakorlati útmutatókat.

 A csomag megvásárlását követően időkorlát nélkül bármikor hozzáférsz az anyagokhoz.

A csomagok nem függnek egymástól, így több csomag vásárlása esetén is mindegy milyen sorrendben haladsz. Azt szoktam javasolni, hogy amelyik téma leginkább megszólít, azzal kezdd, illetve azzal folytasd. 😊

Gyere a következő hónapra, és ha tetszik,
maradj a VIP csoport tagja!

Tiszta Tudatosság VIP csoport
havi előfizetés

7 900 Ft

automatikusan megújul havonta

 • heti egy előadás belső gyakorlattal vagy meditációval (élő, de visszanézhető)
 • havonta egy kérdezz-felelek élő webinárium, ahova előre beküldheted a kérdésedet és maradhatsz névtelenül
 • értékadó bejegyzések
 • élő bejelentkezések, hogy az adott időszak aktuális energiáiból, hogyan hozzuk ki a maximumot
 • támogató közösség – kérdésedet bármikor felteheted és együtt fókuszálunk a megoldásokra, lehetőségekre
 • Tiszta Tudatosság kártya üzenetek – minden hétfőn pontos útmutatás arra a hétre, hogy mire figyeljünk, mit érdemes tennünk, hogyan alakulhat a legjobban a hét
 • havi előfizetésedet bármikor lemondhatod, és akkor a következő hónaptól megszűnik

 

Kérd limitált kiadású
EXTRA csomagban!

Már csak 1db elérhető

A havi előfizetésedhez jár egy 60 perces online egyéni konzultáció.

A EXTRA csomag díja:

17 900 Ft

automatikusan megújul havonta

Tiszta Tudatosság VIP csoport
4 havi előfizetés

1 hónap INGYEN

23 700 Ft

automatikusan megújul 4 havonta

 • heti egy előadás belső gyakorlattal vagy meditációval (élő, de visszanézhető)
 • havonta egy kérdezz-felelek élő webinárium, ahova előre beküldheted a kérdésedet és maradhatsz névtelenül
 • értékadó bejegyzések
 • élő bejelentkezések, hogy az adott időszak aktuális energiáiból, hogyan hozzuk ki a maximumot
 • támogató közösség – kérdésedet bármikor felteheted és együtt fókuszálunk a megoldásokra, lehetőségekre
 • Tiszta Tudatosság kártya üzenetek – minden hétfőn pontos útmutatás arra a hétre, hogy mire figyeljünk, mit érdemes tennünk, hogyan alakulhat a legjobban a hét

 

Kérd limitált kiadású
EXTRA csomagban!

Már csak 1db elérhető

A 4 havi előfizetésedhez jár két 60 perces online egyéni konzultáció.

A EXTRA csomag díja:

43 700 Ft

automatikusan megújul 4 havonta

Gyakori kérdések

Miért VIP? Mitől másabb, mint egy online előadás?

Attól különleges a csoport, hogy igyekeztem személyessé tenni. Jelen van a bizalom légköre. Ott vagyok élőben, bármikor lehet kérdezni, és mindenki egyéni problémájára megtaláljuk a megoldási lehetőségeket.
Interaktív, de csak akkor, ha szeretnéd. Semmi sem kötelező, minden téged szolgál, ahogy neked a legjobb.

Eléggé visszahúzódó vagyok... Mennyire kell aktívnak lennem? Vagy lehetek a háttérben csendben?

Semmi sem kötelező. Nem kell se szerepelni, se mások előtt megnyílni. Ahogy neked jólesik, a szobádból, csendben, teljesen a háttérből maradva fogyaszthatod a tartalmakat.
Illetve van a névtelen bejegyzés lehetőség, ahol teljesen név nélkül tudsz kérdezni tőlem.

 

Hogyan fizethetek? Kapok számlát is?

Fizetni lehet utalással és bankkártyával is.
Külföldi fizetés esetén revolut lehetőség is van.
Minden esetben kapsz számlát.
Az új KATA törvények alapján számlát csak magánszemélyeknek áll módomban kiállítani.

 

Mi van, ha nem tudok élőben ott lenni az előadásokon?

Nem baj, mert minden tartalmat korlátlan ideig meg tudsz nézni, amíg a csoport tagja vagy.

 

Hogy zajlik egy hét? Milyen tartalmak jelennek meg a csoportban?

Minden hétfőn Tiszta Tudatosság kártya üzenettel indítjuk a hetet. Szerdán jön az előadás és meditáció, pénteken az intuitív iránymutatás, és közben vannak még bejegyzések, kérdésekre válaszok.

 

 

A VIP csoportban elsajátítod annak a tudásnak és erőnek a használatát, ami ahhoz kell, hogy valóban kezedbe vedd életed irányítását, hiszen nem vagy tehetetlen és van hatásod az életed alakulására! 

Eszter

Itt tudsz nekem üzenetet küldeni:

.

Kapcsolat

Telefon

(30)-380-2353

Email

bodoreszter@gmail.com

Címek

2030 Érd, Balatoni út 98.

1116 Budapest, Fehérvári út 162.

3100 Salgótarján, Camping út