Tiszta Tudatosság®

Voltál már úgy, hogy mindenkinek meg akartál felelni?

Érezted már úgy, hogy több van benned?

Ez a tudás neked is jár

Már nagyon fiatalon elkezdtem kutatni a dolgok mögötti okokat, hogy mi miért történhetett.  Ilyen szemmel először iskolás koromban kezdtem el tapasztalgatni a világot.

Szerettem volna sok mindenen változtatni, ami nem tetszett. Azt mondták, nem lehet. Ma már tudom, lehet.

Ha megtisztelsz a figyelmeddel, akkor megtanulod tőlem, hogy nem vagy tehetetlen és nem vagy sosem kiszolgáltatott, mert mindig vannak olyan megoldások, lehetőségek, amik elérhetőek, amikkel tudsz változtatni a életeden, adott helyzeteden.

És hidd el óriási erő van benned, nagyobb, mint gondolnád! A tudatosság örök kulcs a problémáid megoldásához, amit senki nem vehet el tőled. A tudás a tiéd.

A tudatalatti

Minden problémának, ami felmerül az életedben, van tudatalatti programja, oka,  múlbeli tapasztalata vagy generációkon át öröklött mintája. Kutatások szerint a tudatalattid 88%-ban hat rád.

De ami jó hír, hogy a tudatalattid is te vagy, a te részed, és önismerettel és a Tiszta Tudatosság módszerrel egyre tudatosabbá válhatsz rá és változtathatsz rajta.

A tudatosság

Minden, ami az életedben van, a benned lévő gondolatok, érzelmek, tudatalatti minták által jött létre. Semmi sem véletlen.
Ez a gondolat és ez a fajta felelősségvállalás az életedért és magadért, hatalmas erőt és szabadságot ad neked, hiszen, ha belőled indult ki és te teremtetted, akkor tudsz rajta változtatni.
Tényleg tudsz, képes vagy rá, és könnyebben, mint gondolnád!
A Tiszta Tudatosság módszerrel tisztán, érthetően, jól alkalmazhatóan megmutatom, megtanítom.
Az egyéni konzultáció erről szól, ezt adja neked.

Te is élhetsz tudatosan

A tudatosság és az önsimeret számodra is elérhető és megvalósítható. Minden megvan benned, ami ehhez kell.

Eszköz és mód, aminek a sikerét és eredményét élvezheted nap, mint nap!

 

Visszajelzések

Egy hálás kismama: Gertrúd!

Csak egy gyors bemutatkozás: tavaly nyár végén találkoztunk először, és én egy baba után vágyakozó nő voltam, aki évek óta küzdött a meddőség problémájával (fizikális, szervi elváltozás nem volt)! Ezúton szeretném a boldogságom megosztani veled: IKERTERHES KISMAMA VAGYOK!!! Szeretném megköszönni neked mindazt a segítséget, amit kaptam tőled, ami által végre én is megtapasztalhatom az anyai örömöket!

Éva

Elkezdtem magamat jobban és jobban érezni, teljesen más ember lettem a kezelések után! Egyre nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lettem stressz helyzetekben is, aminek nagyon örültem. Ami addig problémát okozott, azt szorongás nélkül tudtam megoldani. És ami a legjobb, hogy velem együtt a családom többi tagja is változott, egyre kevesebb lett az otthoni feszültség, ezt észre sem vettük, csak egyszer feltűnt, hogy már hetek óta nem volt köztünk egy hangos szó sem.

A.

Már az alkalom után is éreztem egyfajta megnyugvást, békét és elengedést. Nem sokkal később bejött az életembe egy férfi, és számomra hihetetlen valtozásokat éltem meg önmagammal kapcsolatban. Olyan érzések és testi érzetek jelennek meg, amelyeket korábban sohasem tapasztaltam. Az a szorongáskeltő kép sem jelent meg többé bennem, hogy, kiszolgáltatottá válok egy férfi mellett. Nagyon köszönöm Neked, hogy segítettél ezen az úton (is)!

Zalatnai Brigitta

Eszter egy angyali lény. Ugyanolyan mosolygósan és könnyedén míveli hivatását, mint az angyalkák, akik segítenek az embereknek.
Ajánlom szeretettel: Zalatnai Brigitta

Lívia

Kedves Eszter! Szeretném Neked megköszönni, amit az én 9 éves kisfiamért tettél! Izgalommal és kíváncsisággal mentünk Hozzád a központba. Hangulatos, kellemes környezet fogadott. Milán nagyon jól érezte magát. Szinte egyszerre eltűnt a gyermekből minden félelem, kétely, aggodalom és ami a legfontosabb elfogadja önmagát! A magatartása és a dolgokhoz való hozzáállása is szépen alakul. Bízom benne, hogy a mi történetünk másoknak is segíteni fog abban az elhatározásban, hogy Hozzád forduljanak, ha segítségre van szükségük. Hálásan köszönöm Neked!

Kata

Eszter olyan tanár, aki bátran és szeretettel megmutatja önmagát, anélkül, hogy attól félne, hogy felfedezik a még rá váró feladatokat; olyan, aki el tudja fogadni és szereti a diákjait, és nem áll a dobogóra, hanem velük együtt tanít és tanul. Szívből ajánlom előadásait, tanfolyamait!!

J.

Felkavaró és egyben csodás tapasztalás volt a kurzus. Imádtam minden percét, és nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettelek titeket! Eszternek pedig köszönöm, hogy ilyen szeretettel és odaadással fogta a kezünket, vezetett, és egyben elindított egy más úton <3 És találkozunk a következő képzésen 🙂

V.

Szia Eszter! Képzeld, múlt heten felmondtam. 🙂 Alkalmaztam az együtt tanultakat és csak úgy jöttek egymás után az interjúk. ☺️ Hogy jó lesz e az új hely, az meg kiderül, de az biztos, hogy közel lesz, mert 2 metrómegállóra lesz tőlem, fizetésben sokkal jobb. 🙂 Lényeg, hogy sikerült váltanom. A lényeg Eszter ezután a kis beszámoló után, hogy nagyon köszönöm, mert ezt neked is köszönhetem!

A.

'Szia Eszter! Csak annyit szeretnék visszajelezni a tegnappal kapcsolatban, hogy köszönöm!🥰 Más perspektívabol világítottal rá a dolgokra. Néha tenyleg földönkívülinek érzem magam, mintha senki nem értene meg.
Nagyon jól esett a lelkemnek az egész beszélgetés. 😊

Mióta beszéltünk, mintha leraktam volna pár kiló terhet, könnyebbnek érzem maga. 🙂
Úgyhogy köszönöm, nagyon jó, hogy beszéltünk!🥰🥰🥰'

A Tiszta Tudatosság módszer eszközei:

  • új nézőpontok
  • tudatalatti hitrendszerek felismerése és megértése
  • rövid vizualizációk
  • az új irány integrálása tudatos gondolkodással
  • hétköznapokon jól használható, rövid, tudatosság – gyakorlatok
  • könnyen végezhető mini meditációk

 

A változás és a kívánt eredmény természetesen, szinte észrevétlenül, de annál nagyobb örömet okozva jön létre az életedben.

A tudatosságot tanítom egyéni konzultációkon, előadásokon, online kurzusokon. Ez a tudás és eszköz neked is jár!

Van jogod a boldogsághoz, van jogod a tudatossághoz!

 

Szeretettel,

Eszter

Egyéni konzultáció díjai

Egyéni konzultáció személyesen

Budapesten 

23.000,-

Egyéni konzultáció személyesen

Érden

20.000,-

Egyéni konzultáció személyesen

Salgótarjánban

15.000,-

Egyéni konzultáció online

Skype, messenger, telefon

20.000,-

Kedves Érdeklődő!

24 órán belüli lemondás esetén a konzultációs díj 50%-a felszámolásra kerül.

Az új KATA törvények alapján számlát csak magánszemélyeknek áll módomban kiállítani.

Megértésedet köszönöm. 🙂

Mindig hálás szívvel köszönöm a bizalmadat.

Szeretettel,

Eszter

Itt tudsz nekem üzenetet küldeni:

.

Kapcsolat

Telefon

(30)-380-2353

Email

bodoreszter@gmail.com

Címek

2030 Érd, Balatoni út 98.

1116 Budapest, Fehérvári út 162.

3100 Salgótarján, Camping út