ThetaHealing® 

Eszedbe jutott már, hogy miért pont abba a családba születtél, ahova?

Jó lenne néha lazábbnak és rugalmasabbnak lenni?

Vagy csak úgy elengedni végre dolgokat?

A módszerről

A ThetaHealing® egy olyan önismereti technika, amivel a korlátozó hitrendszereidet számodra pozitívra, téged támogatókra cserélheted. A ThetaHealing® hétköznapokban is nagyon hatékonyan alkalmazható, ami a théta agyhullámra épül. A módszert mindenki megtanulhatja, előképzettségre nincs szükség. Ezen eszköztárat és technikát tanítom a ThetaHealing Alap, Haladó, Teremtés és Bőség, Dig Deeper (Áss mélyebbre) tanfolyamokon.

Gondolatok, hitrendszerek

Az már tudományosan is bizonyítva van, hogy a gondolatok hatással vannak az életedre.

Régi, múltbeli minták, hitrendszerek okozhatják jelen életed elakadásait, fizikai betegségeit, mindennapi nehézségeit akár lelki, akár szellemi, akár testi szinten. A ThetaHealing® technika segítségével alap, lélek, genetikai és történelmi szinten átírhatod azokat a negatív hitrendszereket, tudatalatti programokat, amelyek alakítják az életedet, amelyek meggátolnak kiteljesedésedben, boldogságodban, társad megtalálásában, egészségedben.

Mivel belőled indul ki, tudsz rajta változtatni!
A ThetaHealing®-gel való munka során nemcsak a tudatalatti mintáid megértéséről van szó, hanem negatív energiák, programok, hitrendszerek átalakításáról, amelyek által megtapasztalhatod és beengedheted az életedbe azokat az érzéseket, állapotokat, amiket igazán szeretnél.

Visszajelzések

Egy hálás kismama: Gertrúd!

Csak egy gyors bemutatkozás: tavaly nyár végén találkoztunk először, és én egy baba után vágyakozó nő voltam, aki évek óta küzdött a meddőség problémájával (fizikális, szervi elváltozás nem volt)! Ezúton szeretném a boldogságom megosztani veled: IKERTERHES KISMAMA VAGYOK!!! Szeretném megköszönni neked mindazt a segítséget, amit kaptam tőled, ami által végre én is megtapasztalhatom az anyai örömöket!

Éva

Elkezdtem magamat jobban és jobban érezni, teljesen más ember lettem a kezelések után! Egyre nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lettem stressz helyzetekben is, aminek nagyon örültem. Ami addig problémát okozott, azt szorongás nélkül tudtam megoldani. És ami a legjobb, hogy velem együtt a családom többi tagja is változott, egyre kevesebb lett az otthoni feszültség, ezt észre sem vettük, csak egyszer feltűnt, hogy már hetek óta nem volt köztünk egy hangos szó sem.

A.

Már az alkalom után is éreztem egyfajta megnyugvást, békét és elengedést. Nem sokkal később bejött az életembe egy férfi, és számomra hihetetlen valtozásokat éltem meg önmagammal kapcsolatban. Olyan érzések és testi érzetek jelennek meg, amelyeket korábban sohasem tapasztaltam. Az a szorongáskeltő kép sem jelent meg többé bennem, hogy, kiszolgáltatottá válok egy férfi mellett. Nagyon köszönöm Neked, hogy segítettél ezen az úton (is)!

Zalatnai Brigitta

Eszter egy angyali lény. Ugyanolyan mosolygósan és könnyedén míveli hivatását, mint az angyalkák, akik segítenek az embereknek.
Ajánlom szeretettel: Zalatnai Brigitta

Lívia

Kedves Eszter! Szeretném Neked megköszönni, amit az én 9 éves kisfiamért tettél! Izgalommal és kíváncsisággal mentünk Hozzád a központba. Hangulatos, kellemes környezet fogadott. Milán nagyon jól érezte magát. Szinte egyszerre eltűnt a gyermekből minden félelem, kétely, aggodalom és ami a legfontosabb elfogadja önmagát! A magatartása és a dolgokhoz való hozzáállása is szépen alakul. Bízom benne, hogy a mi történetünk másoknak is segíteni fog abban az elhatározásban, hogy Hozzád forduljanak, ha segítségre van szükségük. Hálásan köszönöm Neked!

Kata

Eszter olyan tanár, aki bátran és szeretettel megmutatja önmagát, anélkül, hogy attól félne, hogy felfedezik a még rá váró feladatokat; olyan, aki el tudja fogadni és szereti a diákjait, és nem áll a dobogóra, hanem velük együtt tanít és tanul. Szívből ajánlom előadásait, tanfolyamait!!

J.

Felkavaró és egyben csodás tapasztalás volt a kurzus. Imádtam minden percét, és nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettelek titeket! Eszternek pedig köszönöm, hogy ilyen szeretettel és odaadással fogta a kezünket, vezetett, és egyben elindított egy más úton <3 És találkozunk a következő képzésen 🙂

V.

Szia Eszter! Képzeld, múlt heten felmondtam. 🙂 Alkalmaztam az együtt tanultakat és csak úgy jöttek egymás után az interjúk. ☺️ Hogy jó lesz e az új hely, az meg kiderül, de az biztos, hogy közel lesz, mert 2 metrómegállóra lesz tőlem, fizetésben sokkal jobb. 🙂 Lényeg, hogy sikerült váltanom. A lényeg Eszter ezután a kis beszámoló után, hogy nagyon köszönöm, mert ezt neked is köszönhetem!

A.

'Szia Eszter! Csak annyit szeretnék visszajelezni a tegnappal kapcsolatban, hogy köszönöm!🥰 Más perspektívabol világítottal rá a dolgokra. Néha tenyleg földönkívülinek érzem magam, mintha senki nem értene meg.
Nagyon jól esett a lelkemnek az egész beszélgetés. 😊

Mióta beszéltünk, mintha leraktam volna pár kiló terhet, könnyebbnek érzem maga. 🙂
Úgyhogy köszönöm, nagyon jó, hogy beszéltünk!🥰🥰🥰'

Minták és „hogyanok”:

  • Hogyan élhetnél boldog párkapcsolatban, ha nincs erre mintád? Ha a szüleidtől nem ezt láttad, nem ebben nőttél fel, de mégis tudod, hogy ezt szeretnéd?
  • Hogyan szeresd magad, ha sosem szeretted igazán?
  • Milyen az, amikor tisztelnek, szeretnek mások?
  • Milyen az, amikor megbecsülnek?
  • Milyen az, amikor egyenrangú társad van és te egyenrangú társa vagy valakinek?
  • Milyen az, amikor tudatosan teremted az életed?
  • Hogyan bízz és higgy magadban?
  • Milyen az, amikor anyagi, érzelmi jólétben élsz?
  • Mindig fontos tudni, hogy mit szeretnél, de az is, hogy ezzel kapcsolatban meglegyen az érzés, az energia benned, hogy azt hogyan csináld, az milyen érzés, milyen állapot. Ebben segít a ThetaHealing.

 

A ThetaHealing® technika kiegészíti a hagyományos orvosi kezelést, és nem helyettesíti. Ennek a módszernek a létrehozója Vianna Stibal, aki a saját gyógyulásán keresztül alkotta meg és adta át az emberiségnek.

 

Szeretettel,

Eszter

Egyéni konzultáció díjai

Egyéni konzultáció személyesen

Budapesten 

23.000,-

Egyéni konzultáció személyesen

Érden

20.000,-

Egyéni konzultáció személyesen

Salgótarjánban

15.000,-

Egyéni konzultáció online

Skype, messenger, telefon

20.000,-

Kedves Érdeklődő!

24 órán belüli lemondás esetén a konzultációs díj 50%-a felszámolásra kerül.

Az új KATA törvények alapján számlát csak magánszemélyeknek áll módomban kiállítani.

Megértésedet köszönöm. 🙂

Mindig hálás szívvel köszönöm a bizalmadat.

Szeretettel,

Eszter

Itt tudsz nekem üzenetet küldeni:

.

Kapcsolat

Telefon

(30)-380-2353

Email

bodoreszter@gmail.com

Címek

2030 Érd, Balatoni út 98.

1116 Budapest, Fehérvári út 162.

3100 Salgótarján, Camping út