Rólam 

Szia kedves látogató!

Szeretném megtanítani neked, hogy életed alakulása a te kezedben van, és bármilyen nehéz is sokszor a helyzet és a külvilág, tehetsz magadért, az életed, alakulásáért.
Képes vagy te is tudatosan élni és teremteni az életed!

Olyan szép, hogy minden embernek van saját élete, van saját története, életútja, múltja. Mindenki más. Mindenkire máshogy hatnak a világ eseményei, a családjának történetei, és a saját tapasztalásai. Nincs két egyforma probléma, így nincs két egyforma megoldás.

A hivatásom az, hogy utat mutassak, támogatást nyújtsak neked, hogyan legyél igazán boldog és tudatos magadra. Ehhez kulcs a Tiszta Tudatosság módszer az önismereten át.

A Tiszta Tudatosság önismereti eszköz, ami számodra is elérhető, tanulható, alkalmazható, és ennek a sikere garantált saját magad és a tudatosságod által.

Szívből és örömmel segítelek, támogatlak, tanítok és tanulok!

5 kép és 5 tény az életemről

1.

Gyerekkori emlék

Már kisgyerekként vonzottam az olyan gyerekeket, akiknek komolyabb családi problémájuk volt, és mindig velem beszélték meg az otthoni gondokat. Ahogy tudtam már 12 évese ’komoly’ önismereti beszélgetéseket folytattam. De, amit mindig kaptak az a figyelmem, gondoskodásom és a szeretetem. Ezt ma is szívből adom.

2.

Szeretem Salgótarjánt

Ez a város a szívem csücske, hiszen ott nőttem fel, és 20 évesen ott indult a segítői hivatásom.
Salgótarjánban tartottam az első kineziológiai konzultációkat, az első önismereti workshopokat és ott izgultam az első nagy előadásom előtt, ami a megyei könyvtárban került megrendezésre.

3.

Szeretek utazni

Mindig feltölt, ha utazok, új élményeket szerzek. Sokat voltam külföldön nyaralás céljából és a munkámból adódóan is. Athénban végeztem a ThetaHealing Instruktori képzését, Londonban tartottam az első külföldi tanfolyamomat, és Arizónában egy tudatosság workshopot.

4.

Van egy kutyám, Berci

Azaz egy kutyánk, mert nem csak az enyém, hanem az egész család kedvence. A kisfiammal nagy pajtások. 😊
Menhelyről került hozzánk 6 évvel ezelőtt. Kalandos útja volt, hiszen Miskolc mellett találta meg egy kislány egy árok szélén sebesülten. Sok orvosi kezelés után a menhelyről a családunkhoz vezetett az útja.

5.

Fontos nekem a tanulás

Már gyerekként is szerettem. Mondjuk nem a kémiát :D, hanem a lélek dolgairól már kamaszként rengeteg könyvet olvastam. Érettségi után a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészkara mellett természetgyógyászatot és kineziológiát tanultam. Mindig szeretek valami új ismerettel bővülni.

Készítettem neked egy ingyenes ebookot meditációval, aminek a címe és témája: Szorongásból bizalom

Élj a lehetőséggel, kérd itt az ebookodat:

Kérem az ingyenes e-bookot

Itt tudsz nekem üzenetet küldeni:

.

Kapcsolat

Telefon

(30)-380-2353

Email

bodoreszter@gmail.com

Címek

2030 Érd, Balatoni út 98.

1116 Budapest, Fehérvári út 162.

3100 Salgótarján, Camping út