Kineziológia

Szoktál túlagyalni, túlaggódni dolgokat?

Szeretnél jobban bízni magadban, a tudásodban, az intuíciódban?

Kíváncsi vagy, hogy mi a problémád gyökere?

A módszer

A kineziológia olyan önismereti technika, ami a test energiaáramlásával, test-lélek-szellem egységével, egészével foglalkozik.

Minden problémádnak, ami felmerül az életedben van tudatalatti programja, múltbéli tapasztalata, generációkon át öröklött mintája.

A kineziológia ezeket keresi meg testi-lelki-szellemi síkon, majd különböző korrekciós technikáival hozzásegít téged, hogy feldolgozd, elengedd és átalakítsd.

Az izomteszt

A kineziológia egyik eszköze az izomteszt, ami segítségével megbízható választ kapunk, hogy melyik korból, honnan eredhet az adott problémád.
Megfigyelték, hogy egy generációs ős életében bekövetkezett változás, változások (legyenek akár külső, pl.: életkörülményének/életminőségének változása, vagy legyenek akár belső, pl.: házasságának, családjának egysége, érzelmei, lelki vívódásai) átadódhat, öröklődhet a következő generációs családtagok életében, illetve akkor aktiválódhat, ha hasonló életkörülmények generálódnak.

A generációs minták

Felmenőid életében nemcsak testileg veszel részt, hanem lelkileg is. Ezek az információk a kollektív tudattalan (vagy más néven morfogenetikus mező) segítségével adódhatnak át. Minden, ami veled vagy családtagjaiddal történt valaha, valamikor, az ott van körülötted és hatást gyakorolhat rád, ha hasonlóan élsz, ha hasonló vagy ugyanolyan viselkedésmintákkal, érzelmekkel, gondolatokkal rendelkezel. Ezeken tudsz változtatni.

 

Visszajelzések

Egy hálás kismama: Gertrúd!

Csak egy gyors bemutatkozás: tavaly nyár végén találkoztunk először, és én egy baba után vágyakozó nő voltam, aki évek óta küzdött a meddőség problémájával (fizikális, szervi elváltozás nem volt)! Ezúton szeretném a boldogságom megosztani veled: IKERTERHES KISMAMA VAGYOK!!! Szeretném megköszönni neked mindazt a segítséget, amit kaptam tőled, ami által végre én is megtapasztalhatom az anyai örömöket!

Éva

Elkezdtem magamat jobban és jobban érezni, teljesen más ember lettem a kezelések után! Egyre nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lettem stressz helyzetekben is, aminek nagyon örültem. Ami addig problémát okozott, azt szorongás nélkül tudtam megoldani. És ami a legjobb, hogy velem együtt a családom többi tagja is változott, egyre kevesebb lett az otthoni feszültség, ezt észre sem vettük, csak egyszer feltűnt, hogy már hetek óta nem volt köztünk egy hangos szó sem.

A.

Már az alkalom után is éreztem egyfajta megnyugvást, békét és elengedést. Nem sokkal később bejött az életembe egy férfi, és számomra hihetetlen valtozásokat éltem meg önmagammal kapcsolatban. Olyan érzések és testi érzetek jelennek meg, amelyeket korábban sohasem tapasztaltam. Az a szorongáskeltő kép sem jelent meg többé bennem, hogy, kiszolgáltatottá válok egy férfi mellett. Nagyon köszönöm Neked, hogy segítettél ezen az úton (is)!

Zalatnai Brigitta

Eszter egy angyali lény. Ugyanolyan mosolygósan és könnyedén míveli hivatását, mint az angyalkák, akik segítenek az embereknek.
Ajánlom szeretettel: Zalatnai Brigitta

Lívia

Kedves Eszter! Szeretném Neked megköszönni, amit az én 9 éves kisfiamért tettél! Izgalommal és kíváncsisággal mentünk Hozzád a központba. Hangulatos, kellemes környezet fogadott. Milán nagyon jól érezte magát. Szinte egyszerre eltűnt a gyermekből minden félelem, kétely, aggodalom és ami a legfontosabb elfogadja önmagát! A magatartása és a dolgokhoz való hozzáállása is szépen alakul. Bízom benne, hogy a mi történetünk másoknak is segíteni fog abban az elhatározásban, hogy Hozzád forduljanak, ha segítségre van szükségük. Hálásan köszönöm Neked!

Kata

Eszter olyan tanár, aki bátran és szeretettel megmutatja önmagát, anélkül, hogy attól félne, hogy felfedezik a még rá váró feladatokat; olyan, aki el tudja fogadni és szereti a diákjait, és nem áll a dobogóra, hanem velük együtt tanít és tanul. Szívből ajánlom előadásait, tanfolyamait!!

J.

Felkavaró és egyben csodás tapasztalás volt a kurzus. Imádtam minden percét, és nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettelek titeket! Eszternek pedig köszönöm, hogy ilyen szeretettel és odaadással fogta a kezünket, vezetett, és egyben elindított egy más úton <3 És találkozunk a következő képzésen 🙂

V.

Szia Eszter! Képzeld, múlt heten felmondtam. 🙂 Alkalmaztam az együtt tanultakat és csak úgy jöttek egymás után az interjúk. ☺️ Hogy jó lesz e az új hely, az meg kiderül, de az biztos, hogy közel lesz, mert 2 metrómegállóra lesz tőlem, fizetésben sokkal jobb. 🙂 Lényeg, hogy sikerült váltanom. A lényeg Eszter ezután a kis beszámoló után, hogy nagyon köszönöm, mert ezt neked is köszönhetem!

A.

'Szia Eszter! Csak annyit szeretnék visszajelezni a tegnappal kapcsolatban, hogy köszönöm!🥰 Más perspektívabol világítottal rá a dolgokra. Néha tenyleg földönkívülinek érzem magam, mintha senki nem értene meg.
Nagyon jól esett a lelkemnek az egész beszélgetés. 😊

Mióta beszéltünk, mintha leraktam volna pár kiló terhet, könnyebbnek érzem maga. 🙂
Úgyhogy köszönöm, nagyon jó, hogy beszéltünk!🥰🥰🥰'

Konzultáció

A kineziológiai konzultáció mindig személyre szabott folyamat. Te vagy a fókuszban, ahogy neked a legkomfortosabb, legkellemesebb. Mindig a saját tempódban történik minden, ahogy jól érzed magad.

A kiinduló problémák lehetnek hasonlóak, de mivel minden ember személyisége, múltja más, így a megoldás is egyéni.

Fontos a múlt, annak felismerése, de szeretem a jelent és a jövő alakulását fókuszban tartani. Ehhez adok neked megoldási kulcsokat, lehetőségeket, technikákat.

A konzultáció személyesen történik, előzetes időpont egyeztetés alapján.

Várlak szeretettel,

Eszter

Egyéni konzultáció díjai

Egyéni konzultáció személyesen

Budapesten 

23.000,-

Egyéni konzultáció személyesen

Érden

20.000,-

Egyéni konzultáció személyesen

Salgótarjánban

15.000,-

Egyéni konzultáció online

Skype, messenger, telefon

20.000,-

Kedves Érdeklődő!

24 órán belüli lemondás esetén a konzultációs díj 50%-a felszámolásra kerül.

Az új KATA törvények alapján számlát csak magánszemélyeknek áll módomban kiállítani.

Megértésedet köszönöm. 🙂

Mindig hálás szívvel köszönöm a bizalmadat.

Szeretettel,

Eszter

Itt tudsz nekem üzenetet küldeni:

.

Kapcsolat

Telefon

(30)-380-2353

Email

bodoreszter@gmail.com

Címek

2030 Érd, Balatoni út 98.

1116 Budapest, Fehérvári út 162.

3100 Salgótarján, Camping út