Tiszta Tudatosság®

Egyéni Konzultációk, Segítő Tanácsadások
Tanfolyamok, Workshopok, Előadások
Személyesen vagy Online
Felnőtteknek, Gyerekeknek
Egyéni és Egyedi Alkalmak

Hogyan tudok segíteni Neked?

 

“Minden belőled indul ki, ami a legegyszerűbb, a legnagyszerűbb és néha a legnehezebb, de ha ezt megérted, megtapasztalod és hozzá kapcsolod a tudatosságot, akkor nincs lehetetlen.”

Bodor Eszter

Hogyan tudok segíteni Neked?

 

Egyéni konzultációk

Személyesen és online

Előadások, workshopok

Személyesen és online

Online Tréningek

Online

Bodor Eszter

Bodor Eszter vagyok, a Tiszta Tudatosság módszer megalkotója. 14 éve segítem az embereket önismereti és életvezetési előadásokkal, workshopokkal, tanfolyamokkal és egyéni konzultációkkal. Több százan, ezren tiszteltek már meg a bizalmukkal. Nagyon hálás vagyok ezért minden nap.

Szívesen segítek

Mivel foglalkozom, mit csinálok?

Szeretem, hogy minden embernek van saját élete, van saját története. Van saját életútja, múltja. Mindenki más. Mindenkire máshogy hatnak a világ eseményei, a családjának történetei, és a saját tapasztalásai. Nincs két egyforma probléma, így nincs két egyforma megoldás.
Megismertetem, megmutatom, megtanítom, hogyan legyél igazán tudatos. Tudatos magadra, az életedre,céljaidra, kapcsolataidra, anyagi helyzetedre, életed minőségére.
Felelősséggel, örömmel és könnyedén, hiszen minden, ami az életedben van, volt vagy lesz, az előbb benned született meg, majd vetült ki, valósult meg a külvilágodban. Te teremtetted, sokszor tudatosan, de sokszor tudatalatt. Ha nem tetszik bármi, ami az életedben van, akkor nincs más dolgod, mint annak az okát, belső energiamintáját megtalálni magadban, és megváltoztatni. Hogyan? Ebben segítek akár egyéni konzultáción vagy az előadásaimon, tréningjeimen.
Te is képes vagy rá!
Van jogod a boldogsághoz, a tudatossághoz!

A tudatosság nekem életmód. Neked is lehet az.

A tudatosság mindenkinek adott lehetőség életének boldoggá tételéhez.
Tudatossággal bármi lehetséges.
Minden benned van, belőled indul ki, benned születik meg először – persze sokszor tudatalatt. Ismerd meg, ismerd fel, tedd tudatossá, ha nem tetszik alakítsd át, és ezek eredményét élvezd az életed minden területén. Ilyen egyszerű, és mégis összetett. Ilyen könnyű és sokszor mégis nehéz, de egy biztos, izgalmas és eredményes!
Segítek neked, ha szeretnéd, hogy ráláss igazán magadra, működéseid okára saját életfeladatodra, életed ok és okozatira.
Mi miért történt és így mi várható.
Hogyan tudod megváltoztatni azokat a dolgokat az életedben, amiket szeretnél.
Mivé tudod ezeket átalakítani.
Felismerni, hogy neked is lehetséges a bőség, a jólét, a boldog párkapcsolat. Minden belőled indul ki, ami a legegyszerűbb, a legnagyszerűbb és néha a legnehezebb, de ha ezt megérted, megtapasztalod és hozzá kapcsolod a tudatosságot, akkor nincs lehetetlen. Tényleg nincs. Neked se. Tanuld meg, ismerd meg, élvezd!

Blog

Ti írtátok

Egy hálás kismama: Gertrúd!

Csak egy gyors bemutatkozás: tavaly nyár végén találkoztunk először, és én egy baba után vágyakozó nő voltam, aki évek óta küzdött a meddőség problémájával (fizikális, szervi elváltozás nem volt)! Ezúton szeretném a boldogságom megosztani veled: IKERTERHES KISMAMA VAGYOK!!! Szeretném megköszönni neked mindazt a segítséget, amit kaptam tőled, ami által végre én is megtapasztalhatom az anyai örömöket!

Éva

Elkezdtem magamat jobban és jobban érezni, teljesen más ember lettem a kezelések után! Egyre nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lettem stressz helyzetekben is, aminek nagyon örültem. Ami addig problémát okozott azt szorongás nélkül tudtam megoldani. És ami a legjobb, hogy velem együtt a családom többi tagja is változott, egyre kevesebb lett az otthoni feszültség ezt észre sem vettük, csak egyszer feltűnt, hogy már hetek óta nem volt köztünk egy hangos szó sem.

A.

Már az alkalom után is éreztem egyfajta megnyugvást, békét és elengedést. Nem sokkal később bejött az életembe egy férfi, és számomra hihetetlen valtozásokat éltem meg önmagammal kapcsolatban. Olyan érzések és testi érzetek jelennek meg, amelyeket korábban sohasem tapasztaltam. Az a szorongáskeltő kép sem jelent meg többé bennem, hogy, kiszolgáltatottá válok egy férfi mellett. Nagyon köszönöm Neked, hogy segítettél ezen az úton (is)!

Zalatnai Brigitta

Eszter egy angyali lény. Ugyanolyan mosolygósan és könnyedén míveli hivatását, mint az angyalkák, akik segítenek az embereknek.
Ajánlom szeretettel: Zalatnai Brigitta

Lívia

Kedves Eszter! Szeretném Neked megköszönni, amit az én 9 éves kisfiamért tettél! Izgalommal és kíváncsisággal mentünk Hozzád a központba. Hangulatos, kellemes környezet fogadott. Milán nagyon jól érezte magát. Szinte egyszerre eltűnt a gyermekből minden félelem, kétely, aggodalom és ami a legfontosabb elfogadja önmagát! A magatartása és a dolgokhoz való hozzáállása is szépen alakul. Bízom benne, hogy a mi történetünk másoknak is segíteni fog abban az elhatározásban, hogy Hozzád forduljanak, ha segítségre van szükségük. Hálásan köszönöm Neked!

Kata

Eszter olyan tanár, aki bátran és szeretettel megmutatja önmagát, anélkül, hogy attól félne, hogy felfedezik a még rá váró feladatokat; olyan, aki el tudja fogadni és szereti a diákjait, és nem áll a dobogóra, hanem velük együtt tanít és tanul. Szívből ajánlom előadásait, tanfolyamait!!

J.

Felkavaró és egyben csodás tapasztalás volt a kurzus. Imádtam minden percét, és nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettelek titeket! Eszternek pedig köszönöm, hogy ilyen szeretettel és odaadással fogta a kezünket, vezetett, és egyben elindított egy más úton <3 És találkozunk a következő képzésen 🙂

V.

Szia Eszter! Képzeld, múlt heten felmondtam. 🙂 Alkalmaztam az együtt tanultakat és csak úgy jöttek egymás után az interjúk. ☺️ Hogy jó lesz e az új hely, az meg kiderül, de az biztos, hogy közel lesz, mert 2 metrómegállóra lesz tőlem, fizetésben sokkal jobb. 🙂 Lényeg, hogy sikerült váltanom. A lényeg Eszter ezután a kis beszámoló után, hogy nagyon köszönöm, mert ezt neked is köszönhetem!

Itt tudsz nekem üzenetet küldeni:

.

Kapcsolat

Telefon

(30)-380-2353

Email

bodoreszter@gmail.com

Címek

2030 Érd, Balatoni út 98.

1116 Budapest, Fehérvári út 162.

3100 Salgótarján, Camping út