Epigenetikus Kineziológia

Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia (TEK)  olyan speciális tanácsadó rendszer, mely több idősíkban és dimenzióban vizsgálja a probléma kialakulási és megoldási mintát, s  ezzel a legteljesebb tanácsadási lehetőséget biztosítja az ügyfél számára.

Speciális technikákkal feltérképezhető, hogy  milyen dimenziókban, melyik  generációnkban, mely idősíkokban blokkolódtak, vagy léptek működésbe azok a minták, amelyek a jelenbeli és jövőbeli célunk megvalósítását akadályozzák.

Azokkal az öröklődő változásokkal foglalkozik az epigenetika, amelyek nem járnak a DNS szekvencia megváltozásával. A változás a DNS-hez kapcsolódó metilációs mintázatban figyelhető meg. A változás mérhető, ami bármilyen külső és/vagy belső környezeti hatásra létrejöhet. (A DNS-metiláció egy kémiai folyamat, amelynek során a DNS-hez metilcsoportok kapcsolódnak, amelyek meghatározott mintázatot alkotnak. Amikor a sejtek osztódnak, a metilációs mintázat, azaz a sejtmemória továbbadódik, és „megmondja” az új sejtnek, hogy milyen sejttípusba tartozik, milyen külső és belső tulajdonságokkal bír.)okkolódtak, vagy léptek működésbe azok a minták, amelyek a jelenbeli és jövőbeli célunk megvalósítását akadályozzák. 

Megfigyelték, hogy egy generációs ős életében bekövetkezett változás, változások (legyenek akár külső, pl.: életkörülményének/életminőségének változása, vagy legyenek akár belső, pl.: házasságának, családjának egysége, érzelmei, lelki vívódásai) megváltoztatják a metilációs mintázatot, ami információ szintjén átadódhat, öröklődhet a következő generációs családtagok életében. Felmenőink életében nemcsak testileg veszünk részt, hanem lelkileg is. Ezek az információk a kollektív tudattalan (vagy más néven morfogenetikus mező) segítségével adódnak át. Minden, ami velünk, ami családtagjainkkal történt valaha, valamikor az ott van körülöttünk és hatást gyakorol ránk.

Ezzel az információs térrel dolgozunk, amikor a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia protokollja alapján oldásokat végzünk. Az oldások során feloldjuk a különböző idősíkokban, különböző korrekciós szinteken létrejött blokkokat, elakadásokat, letapadásokat, ezáltal változik, szűnik meg a jelenbéli probléma. (forrás: www.epigenetika.hu)
A kineziológiai konzultáció személyesen történik, előzetes időpont egyeztetés alapján.
Várlak szeretettel,
Eszter

Üzenet küldése

10 + 9 =

Telefon

(30)-380-2353

Email

bodoreszter@gmail.com

Hours

Mon – Fri: 10am – 9pm
Weekends: 10am – 3m