Tiszta Tudatosság®

Jó helyen vagy, ha változásra vágysz, de nem tudod hogyan kezdj hozzá,
ha szeretnéd szeretni és elfogadni magad,
ha fejlesztenéd az önismereted és
kezedbe vennéd életed irányítását.

Hogyan tudok segíteni neked?

“Minden belőled indul ki, ami a legegyszerűbb, a legnagyszerűbb és néha a legnehezebb, de ha ezt megérted, megtapasztalod és hozzá kapcsolod a tudatosságot, akkor nincs lehetetlen.”

Bodor Eszter

Egyéni konzultációk

Személyesen és online

Motivációs videók,
exkluzív csoport

Online

Önismereti kártyák

Bodor Eszter,

vagyok a Tiszta Tudatosság módszer alapítója, ThetaHealing Instruktor, Kineziológia Oktató és Tanácsadó, feleség, és egy imádnivaló kisfiú anyukája.

Szeretem, hogy minden embernek van saját élete, van saját története, életútja, múltja. Mindenki más. Mindenkire máshogy hatnak a világ eseményei, a családjának történetei, és a saját tapasztalásai. Nincs két egyforma probléma, így nincs két egyforma megoldás.

Segítek, hogy megtaláld te is önmagad, az életutad és éld a saját életed.

Szívesen segítek Neked is!

 

Célom és hivatásom

Szeretném megtanítani neked, hogy életed alakulása a te kezedben van, és bármilyen nehéz is sokszor a helyzet és a külvilág, tehetsz magadért, az életed, alakulásáért.

A hivatásom az, hogy utat mutassak, támogatást nyújtsak neked, hogyan legyél igazán boldog és tudatos magadra. Ehhez kulcs a Tiszta Tudatosság módszer az önismereten át.
A Tiszta Tudatosság módszer önismereti eszköz, ami mindenki számára elérhető, tanulható, alkalmazható, és ennek a sikere garantált saját magad és a tudatosságod által.

Hogyan? Nézd meg ezeket a lehetőségeket: egyéni konzultáció, előadások, online tréningek.

Te is élheted magabiztosan és nyugodtan az életed!

Van jogod a boldogsághoz,
a tiszta tudatossághoz!

A tudatosság nekem életmód. Neked is lehet az.

A tudatosság neked is adott lehetőség életed boldoggá tételéhez.
Ezzel együtt bármi lehetséges.
Minden benned van, belőled indul ki, benned születik meg először – persze sokszor tudat alatt.
Segítek neked, hogy ráláss igazán magadra, saját életfeladatodra, életed ok és okozatira, arra, hogy mi miért történt veled.
Meg tudod megváltoztatni azokat a dolgokat az életedben, amiket szeretnél, és elérni a céljaidat egyre könnyebben, önmagadat egyre jobban elfogadva és szeretve.
Felismered és kialakítod, hogy neked is lehetséges a bőség, a jólét, a boldog párkapcsolat.

Minden belőled indul ki, ami a legegyszerűbb, a legnagyszerűbb és néha a legnehezebb, de ha ezt megérted, megtapasztalod és hozzá kapcsolod a tudatosságot, akkor nincs lehetetlen. Tényleg nincs.

Rólam írtátok

Ernst Barbara - asztrológus

Eszterrel közel 11 éve ismerjük egymást, ő volt az első segítő, akivel dolgom volt. Megmondom őszintén, jobb helyre és szakemberhez nem is kerülhettem volna! Egyből éreztem, hogy bízhatok benne és már az első alkalommal beavattam életem legféltettebb titkaiba. Szerintem nem is tudja igazán, mennyi mindent köszönhetek neki! Neki köszönhetem, hogy ma az vagyok, aki. Mindig számíthattam a biztatására és a rá annyira jellemző kedves, szeretetteli és egyáltalán nem tolakodó terelgetésre, ami a nekem megfelelő irányba vitt. Gyakorlatilag neki köszönhetem az önismereti alapjaimat, az önmagam fejlesztése iránti szerelmet, sok-sok elakadás kitisztítását és helyre tételét. Örökké hálás leszek neki, amiért mellettem volt a legsötétebb pillanatokban és támogat a mai napig. Asztrológusként nem véletlenül ajánlom Őt a vendégeimnek, ugyanis valóban az egyik leghitelesebb segítő, akivel valaha dolgom volt

Egy hálás kismama: Gertrúd!

Csak egy gyors bemutatkozás: tavaly nyár végén találkoztunk először, és én egy baba után vágyakozó nő voltam, aki évek óta küzdött a meddőség problémájával (fizikális, szervi elváltozás nem volt)! Ezúton szeretném a boldogságom megosztani veled: IKERTERHES KISMAMA VAGYOK!!! Szeretném megköszönni neked mindazt a segítséget, amit kaptam tőled, ami által végre én is megtapasztalhatom az anyai örömöket!

Éva

Elkezdtem magamat jobban és jobban érezni, teljesen más ember lettem a kezelések után! Egyre nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lettem stressz helyzetekben is, aminek nagyon örültem. Ami addig problémát okozott azt szorongás nélkül tudtam megoldani. És ami a legjobb, hogy velem együtt a családom többi tagja is változott, egyre kevesebb lett az otthoni feszültség ezt észre sem vettük, csak egyszer feltűnt, hogy már hetek óta nem volt köztünk egy hangos szó sem.

A.

Már az alkalom után is éreztem egyfajta megnyugvást, békét és elengedést. Nem sokkal később bejött az életembe egy férfi, és számomra hihetetlen valtozásokat éltem meg önmagammal kapcsolatban. Olyan érzések és testi érzetek jelennek meg, amelyeket korábban sohasem tapasztaltam. Az a szorongáskeltő kép sem jelent meg többé bennem, hogy, kiszolgáltatottá válok egy férfi mellett. Nagyon köszönöm Neked, hogy segítettél ezen az úton (is)!

Zalatnai Brigitta

Eszter egy angyali lény. Ugyanolyan mosolygósan és könnyedén míveli hivatását, mint az angyalkák, akik segítenek az embereknek.
Ajánlom szeretettel: Zalatnai Brigitta

Lívia

Kedves Eszter! Szeretném Neked megköszönni, amit az én 9 éves kisfiamért tettél! Izgalommal és kíváncsisággal mentünk Hozzád a központba. Hangulatos, kellemes környezet fogadott. Milán nagyon jól érezte magát. Szinte egyszerre eltűnt a gyermekből minden félelem, kétely, aggodalom és ami a legfontosabb elfogadja önmagát! A magatartása és a dolgokhoz való hozzáállása is szépen alakul. Bízom benne, hogy a mi történetünk másoknak is segíteni fog abban az elhatározásban, hogy Hozzád forduljanak, ha segítségre van szükségük. Hálásan köszönöm Neked!

Kata

Eszter olyan tanár, aki bátran és szeretettel megmutatja önmagát, anélkül, hogy attól félne, hogy felfedezik a még rá váró feladatokat; olyan, aki el tudja fogadni és szereti a diákjait, és nem áll a dobogóra, hanem velük együtt tanít és tanul. Szívből ajánlom előadásait, tanfolyamait!!

J.

Felkavaró és egyben csodás tapasztalás volt a kurzus. Imádtam minden percét, és nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettelek titeket! Eszternek pedig köszönöm, hogy ilyen szeretettel és odaadással fogta a kezünket, vezetett, és egyben elindított egy más úton <3 És találkozunk a következő képzésen 🙂

V.

Szia Eszter! Képzeld, múlt heten felmondtam. 🙂 Alkalmaztam az együtt tanultakat és csak úgy jöttek egymás után az interjúk. ☺️ Hogy jó lesz e az új hely, az meg kiderül, de az biztos, hogy közel lesz, mert 2 metrómegállóra lesz tőlem, fizetésben sokkal jobb. 🙂 Lényeg, hogy sikerült váltanom. A lényeg Eszter ezután a kis beszámoló után, hogy nagyon köszönöm, mert ezt neked is köszönhetem!

Blog

Itt tudsz nekem üzenetet küldeni:

.

Kapcsolat

Telefon

(30)-380-2353

Email

bodoreszter@gmail.com

Címek

2030 Érd, Balatoni út 98.

1116 Budapest, Fehérvári út 162.

3100 Salgótarján, Camping út

Popup Plugin