Az önszeretet az alapja mindennek.

Kulcs a lelki – testi egészségedhez.

Az Önszeretet csomag segít neked, hogy egyre jobban szeresd és elfogadd magad. Önszeretet és önelfogadás nélkül semmi sem megy igazán, mert ebből ered az önbizalom, a magabiztos kisugárzás és az életben elért sikerek is.
Itt az idő emelni az önbizalmadat, önbecsülésedet!

Az Önszeretet csomagot neked készítettem.
Jól működő. Érthető. Letisztult.

 

Az Önszeretet csomag segít neked, hogy egyre jobban szeresd és elfogadd magad. Önszeretet és önelfogadás nélkül semmi sem megy igazán, mert ebből ered az önbizalom, a magabiztos kisugárzás és az életben elért sikerek is.
Itt az idő emelni az önbizalmadat, önbecsülésedet!

Az Önszeretet csomagot neked készítettem.
Jól működő. Érthető. Letisztult.

Szeretettel üdvözöllek!

Hogy vagy? Bár nem négyszemközt teszem fel ezt a kérdést neked, de őszintén hiszem, hogy kapcsolódunk, ahogy itt vagy a honlapomon.
17 éves szakmai múltamban arról tanítottam a legtöbbet programjaimon, hogy önszeretet nélkül semmi sem megy igazán, azaz, hogy önszeretettel hogyan tudod meglátni és elérni a valójában saját céljaidat, hogyan működhetnek tisztelet és szeretet alapon a kapcsolataid és a hited, erőd, önbizalmad hogyan növekedhet.

A sok éves tapasztalatból megszületett az Önszeretet csomag, ami a téma leglényegesebb és legelőrevivőbb tudásanyagát és gyakorlati útmutatóját adja neked.

Az önszeretet és az ebből születő önbizalom nélkülözhetetlen a céljaid eléréséhez! Ez a csomag ebből a motivációból jött létre.

Vidd haza, legyen a tiéd!

Hogyan jött létre az önszeretet csomag?

Már kisgyerekként vonzottam az olyan gyerekeket, akiknek komolyabb családi problémájuk volt, és mindig velem beszélték meg az otthoni gondokat. Ahogy tudtam már 12 évesen ’komoly’ önismereti beszélgetéseket folytattam. De, amit mindig kaptak az a figyelmem, gondoskodásom és a szeretetem. Ezt ma is szívből adom.

22 éves koromban kaptam meg az első Kineziológiai Oklevelem, majd jött a többi: Oktatói képesítések, természetgyógyászati és kineziológiai továbbképzések, ThetaHealing Instruktori végzettségek, és közben bölcsész diploma a Szegedi Tudományegyetemen.

17 év tapasztalatát és szakmai tudását tettem bele az önszeretet csomag anyagaiba. 🙂

A csomag videói a VIP csoportban hangzottak el, de felmerült az igény, hogy külön is megvásárolhatóak legyenek. Így jött létre ez a lehetőség.

Legyél Te is tudatos teremtője és boldog főszereplője a saját életednek. Rendeld meg magadnak az önszeretet csomagot.

Azt hiszem, az egyik legjobb döntés volt, hogy csatlakoztam az exkluzív csoporthoz. (pedig sokáig vacilláltam. 🙂 ) Sok kérdés volt bennem, hogy merre induljak, mit tegyek. Ezek mind megválaszolásra kerültek! De, ami még talán ennél is jobb, hogy olyan megértést és technikát kaptam, amivel végre el tudom érni céljaimat. Aminek kifejezetten örülök, hogy nagyobb lett az önbizalmam és az önbecsülésem!
Esztinek jó hangulatúak és nagyon tisztán érthetőek az előadásai és mindig van benne történet, ami a való életben szemlélteti az egészet.

Horváth Anita (fotós)

Egy út van szerintem, a folyamatos önismeret, önreflexió. Számomra nagy inspirációt ad ehhez az exkluzív csoport, mindezt úgy, hogy meghagyja a szabadságomat, mert eszközöket ad. Kifejezetten szeretem az életből hozott példákat, eseteket! Mindig pont jókor jön egy előadás, egy meditáció, egy Tiszta Tudatosság kártya. Szóval szépen segít az utamon.

Godó Anna (mentálhigiénés szakember)

Üzenet neked 🧡

Akármennyire is nehéz helyzeteket élsz át, tudsz az életedben lévő dolgokon változtatni. Semmi sem véletlen. A Tiszta Tudatosság önszeretet csomag segít neked, hogy te is higgy magadban, szeresd és elfogadd magad, és kulcsokat, megoldáshoz vezető új ismereteket kapsz.

Pontosan meglátod, hogy mi miért történt az életedben, és hogyan tudod elkerülni a nehézségeket, pofonokat, és elérni a céljaidat.

Önbizalmad, belső erőd, önértékelésed növekszik. Megérted a tudatalatti és a lélek működését. Nagy motivációt és támogatást kapsz a mindennapjaidhoz, hiszen nem vagy egyedül, itt vagyok, támogatlak, segítelek.

Visszajelzések

Kedves Eszter!
A legjobb ajándék magamnak, hogy jelentkeztem a kurzusodra, az első előadás is nagyon megfogott, mindig van egy-egy gondolat, ami nagyon betalál nálam. Remélem a következő napokban sikerül elmélyednem az aktuális témában. Nagyon szeretem a relaxációkat! 😊
Cs.

Azt hittem nem lehet fokozni, de ez az előadás is nagyon nagyon – a jó nem megfelelő szó – ráébresztő, szemfelnyitó volt! Nagyon sajnáltam, hogy idő előtt ki kellett lépnem, de többször vissza fogom nézni! Nagyon sok dolgom van ezzel is! Köszönöm! 😊

Sz.

Kedves Eszter!
Nagyon örülök ennek az új programnak, már jelentkeztem is a VIP csoportba a 4 hónaposra!
Gondolkoztam pár órácskát, hogy mit tegyek (az anyagiak miatt), de úgy döntöttem, megérdemlem!
Tavaly ősszel is a legjobb meglepetés volt magamtól , hogy beneveztem a 3 hónapos tanfolyamra. Igazi ajándék volt, feltöltődve kezdhettem el az új évet.

Anna

Rengeteget tanultam, zseniálisan van összeállítva a program! Elmélyültem mindhárom témában.
Nagyon jól jött az 5 napos ingyenes önszeretet programod!
És úgy gondolom, hogy ez a legújabb méltó folytatása.
Szóval itt vagyok újra, készen állok, kérlek vezess, taníts, mind azt eddig is tetted. Őszintén, tiszta szeretettel!

Lilla

Gyere, legyél boldog tulajdonosa és használója ennek a csomagnak!

Az Önszeretet csomag csak gmail-es email címmel tekinthető meg. (Amit használok rendszer, sajnos csak a gmail-es email címet tudja regisztrálni.)

Gyakori kérdések

Hogyan fizethetek? Kapok számlát is?

Fizetni lehet utalással és bankkártyával is.
Külföldi fizetés esetén revolut lehetőség is van.
Minden esetben kapsz számlát.
Az új KATA törvények alapján számlát csak magánszemélyeknek áll módomban kiállítani.

 

Mi van, ha nem tudom egyből megnézni a motivációs vidót?

Nem baj, mert minden tartalmat korlátlan ideig meg tudsz nézni, visszanézhető minden.

 

Az önszeretet csomag segít neked abban, hogy megtapasztald, nem vagy tehetetlen és van hatásod az életed alakulására! 

Eszter

Itt tudsz nekem üzenetet küldeni:

.

Kapcsolat

Telefon

(30)-380-2353

Email

bodoreszter@gmail.com

Címek

2030 Érd, Balatoni út 98.

1116 Budapest, Fehérvári út 162.

3100 Salgótarján, Camping út